Maak jij je zorgen om je kind?

Wij moeders maken ons regelmatig zorgen om onze kinderen. Eten ze wel goed, slapen ze wel genoeg, waarom heeft mijn kind zoveel driftbuien of lichamelijke klachten. Waarom kan hij niet zo goed voor zichzelf opkomen. Waarom lijkt ze vaak zo bangig? Heeft mijn kind misschien dyslexie, ADHD of is het hooggevoelig? Het is heel normaal dat we ons zorgen maken. Maar soms krijgen deze zorgen de overhand. Vraag je je af wat er toch aan de hand is met je kind, lig je er 'snachts wakker van. Je vraagt je af hoe je kind nou toch kunt helpen.

Raak jij regelmatig gefrustreerd van het gedrag van je kind?

We willen onze kinderen graag positief en liefdevol benaderen. Maar ze doen vaak niet wat we vragen, laten alles slingeren, maken ruzie met hun broer of zus of zijn met geen stok vooruit te branden. En je merkt dat je boos wordt, uit je slof schiet en begint te commanderen. Je kind schiet in de weerstand en reageert boos of gelaten. Je vraagt je af hoe je dat toch kunt voorkomen.

 

Drukt het gedrag van je kind een stempel op de sfeer in huis?

We willen heel graag dat het gezellig en harmonieus gaat in ons gezin. Maar dan blijkt je kind voortdurend in de weerstand te zijn. Steeds maar zijn of haar zin te willen krijgen. Altijd een kort lontje te hebben. Je lijkt nauwelijks invloed op je kind te hebben. En het lijkt wel een vast patroon. Het hele gezin heeft er last van. Je vraagt je af hoe je dit moet oplossen.

En kost jou dat veel energie, gedoe en onrust?

Je voelt je soms machteloos door het gedrag van je kind. Of je wordt er moedeloos van. Je zit af en toe met je handen in het haar. Of je merkt dat je soms twijfelt. Jezelf afvraagt wat doe ik verkeerd? Of je zelfs schuldig voelt. En je wil zo graag dat je kind gelukkig en vol vertrouwen is. Het graag goed doen als moeder. En een prettige sfeer in huis.

 

Je bent niet de enige!

Mijn naam is Anne-Marie Gooren

Ik ben moeder van 2 dochters
en werk als coach en Kindertolk©

Ik weet uit eigen ervaring dat je als moeder heel graag wilt dat je kind gelukkig en vol zelfvertrouwen is. Dus doe je hard je best om dat voor elkaar te krijgen.

Maar dat valt echt niet altijd mee als jouw kind gedrag vertoont waar je je zorgen over maakt of geïrriteerd van raakt. Of als het gedrag een behoorlijke stempel op de sfeer in huis drukt.

En je wil je kind juist zo graag helpen, de sfeer verbeteren en ontspannen met je kind en het gedrag om kunnen gaan.

Het is mijn missie om moeders, zoals jij, te helpen hoe je weer rust en ontspanning creeërt voor jezelf en je kind zodat jullie gemak en plezier ervaren in jullie gezin.

Wil jij graag:

  • rust en ontspanning creëren voor jou en je kind?
  • meer gemak en plezier ervaren met je kind en met je gezin?
  • genieten van je kind en je gezin?

Zodat jij en je kind weer lekker in je vel zitten. Je weer tijd en energie hebt voor jezelf, vrienden of andere zaken die je ook belangrijk vindt.

En ben jij er aan toe:

  • je kind te helpen maar zonder hem of haar daarmee te belasten?
  • de interactie en de relatie met je kind te verbeteren?
  • je kind beter te begrijpen?
  • ontspannen met je kind en het gedrag om te gaan?
  • en vooral een duurzame oplossing te creëren?

Opvoeden anders bekeken!

Ik ga graag samen met jou aan de slag om die duurzame oplossing te creëren. In plaats van snelle en korte termijn opvoedtips of opvoedcursussen, zoek ik graag naar een structureel antwoord. En wil graag met jou nagaan welke interactie er speelt tussen jou en je kind en hoe je deze verbetert. Ontdekken wat jouw kind jou probeert duidelijk te maken zodat je je kind beter begrijpt. Achterhalen wat jij als moeder nodig hebt om dichter bij jouw wens te komen. En wat bijdraagt aan het welzijn van jou en je kind.

Lees binnenkort meer over 'Opvoeden anders bekeken'.

Wil jij meer weten? Neem dan nu contact met mij op

via 06 - 53813418 of coach@annemariegooren.nl

of lees verder op...